Over ons

Arriba Arriba is een kleurrijke Mexicaanse street food hang-out met Zuid-Amerikaanse invloeden. Je kan hier terecht om even snel je taco cravings te stillen of om uitgebreid te tafelen. 

In een land waar vijftig procent van de bevolking het eten op straat koopt, betekent het woord street food ofwel ‘antojitos’ niet voor niets letterlijk cravings. Je kan binnen komen voor een lean and mean taco pitstop of lunch. Alle taco’s worden gemaakt met authentieke Mexicaanse tortilla’s van Taiyari en gebakken volgens de methode van de oude Azteken. De toppings lopen uiteen, van crispy pescado met knapperige kool en limoen tot rib-eye met chimichurri en avocado of pulpo ‘octopus’ met zoete aardappel en ingelegde ui. Verder vind je op de kaart ook gezonde salades, tamales, rijkgevulde empanadas en andere bites als oesters en flautas.  

 

Highlights

Telefoonhoesje

Kan je maar geen genoeg krijgen van Arriba Arriba? Bestel je limited edition Arriba Arriba telefoonhoesje dan nu in onze webshop!

Wees snel haal die van jou, voordat het te laat is

Join the team!

Maak jij de beste Mexicaanse cocktail? Houd je van salsa en heb je de Mexicaanse feeling die we zoeken? We zijn op zoek naar floormanagers, medewerkers bediening en zelfstandig werkende koks. 
PS: Kan je nog geen Mexicaanse cocktail maken? Wij leren het je! 

Ben je geïnteresseerd? Mail je CV naar veron@iqcreative.nl 

We zijn ook altijd opzoek naar floormanagers, bediening en zelfstandig werkende koks in een van onze andere restaurants! Geïnteresseerd? Klik hier. 

Dinner card

Krijg je geen genoeg van al het lekkers van Arriba Arriba? Neem een kijkje op onze webshop voor dinner cards t.w.v. € 25,-. 

Naast de Arriba Arriba dinner card is er ook een IQ Creative dinner card. IQ Creative, het bedrijf achter een groot scala aan Amsterdamse horeca heeft een dinner card waarmee bij elk van de IQ Creative-restaurants betaald kan worden. Hét perfecte cadeau voor elk moment van de dag en voor elke smaak.

De IQ Creative Dinner Card heeft een waarde van € 25,- en is inwisselbaar bij één van de volgende restaurants:  Happyhappyjoyjoy, Prinz Wolfsupperclubsupperclub cruiseEnvyHeineken HoekWolf AtelierJulius bar&grill en AptBestellen kan hier

Evenementen

Arriba Arriba is erg geschikt voor het houden van zowel klein- als grootschalige evenementen. Of het nu een borrel, diner voor familie of vrienden, fotoshoot of een zakelijk evenement betreft, voor elke gelegenheid zijn er mogelijkheden en alles is naar wens in te richten.

Onze sales- en eventafdeling denkt graag met je mee!  Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer
 020- 344 64 27 of via email info@arriba-arriba.nl

reserveren

Het is mogelijk om via deze website te reserveren voor Arriba Arriba, maar gewoon binnen wandelen mag ook. De locatie is ook geschikt voor groepsreserveringen.

Contact

ADRES

Rozengracht 114
1016 NH Amsterdam

info@arriba-arriba.nl
+31 (0)20 344 64 02

Openingstijden

Tijdens de zomermaanden dicht op maandag en dinsdag

Woensdag - donderdag: 17h00 - 23h00
Vrijdag - zondag: 12h00 - 00h00

De keuken is geopend op zondag tot en met donderdag tot 22h30 en op vrijdag en zaterdag tot 23h00

Openbaar vervoer

Arriba Arriba is per openbaar vervoer te bereiken via tram 10 (halte Rozengracht), 13, 14, 17 (halte Westermarkt) en bus 170/172 (halte Westermarkt).

Parkeren

Er is een Q-Park parkeergarage op de Marnixstraat op 350 meter afstand van Arriba Arriba. Parkeren kan ook in de straat in de daarvoor bestemde parkeervakken. Let op! Er is sprake van betaald parkeren.